Springkussen huren Heerenveen

Een stoer springkussen huren voor uw feest in Heerenveen

Van den Berg Verhuur helpt u met hoge kwaliteit attracties

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een springkussen![/su_button]

 

Bent u bezig met het organiseren van een spetterend feest in Heerenveen en zoekt u naar een leuke activiteit voor de kinderen? Dan is het mogelijk om bij Van den Berg Verhuur een stoer springkussen te huren. Wij beschikken over een collectie aan springkussens met verschillende thema’s zoals het piratenschip, de koe en het circus. Het is voor Van den Berg Verhuur geen probleem om het springkussen te bezorgen, op te zetten en na afloop van het feest weer op te halen. Elk springkussen wordt geleverd met een blower en verankeringsmateriaal. Bied de kinderen een veilige, leuke en sportieve manier om van het feest te genieten!

Springkussen huren Heerenveen

Springkussen huren Heerenveen

Voor het huren van een springkussen in Heerenveen neemt u contact op met Van den Berg Verhuur

Van den Berg Verhuur kan u niet alleen helpen als u een springkussen wilt huren voor uw feest of evenement in Heerenveen. Ook kunnen wij u van dienst zijn met een breed aanbod van andere attracties. Wat dacht u van stormbanen, voetbal spelen, survival banen, zeephellingen en tobbedansbanen? Daarnaast verhuren wij een groot assortiment aan partytenten tot feesten voor ruim 100 personen. De aankleding is voor ons ook geen probleem. Denkt u hierbij aan (sta)tafels, verlichting, koelkasten, terraskachels en meer! Van den Berg Verhuur is een jonge, dynamische organisatie boordevol ambitie die het als een uitdaging ziet om ieder jaar opnieuw weer mooie en nieuwe attracties aan te bieden. Wilt u onze hulp inschakelen, neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Springkussen huren Heerenveen? Altijd zeker van uitstekende service

Wanneer u een springkussen wilt huren voor uw evenement in Heerenveen bent u altijd welkom contact op te nemen met Van den Berg Verhuur. Met regelmatig onderhoud van de attracties zorgen wij er voor dat u er op een veilige manier gebruik van kunt maken. Het is voor ons ook geen probleem om het springkussen te brengen, plaatsen en op te halen. Hierdoor kunt u zichzelf volledig richten op de organisatie. Maak gebruik van het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een springkussen![/su_button]