Springkussen huren Meppel

Een springkussen huren voor uw evenement in Meppel?

Van den Berg Verhuur zorgt voor hoge kwaliteit attracties

Als u bezig bent met het organiseren van een spetterend feest in Meppel en zoekt u naar een leuke activiteit voor de kinderen? In dat geval kunt u bij Van den Berg Verhuur een stoer springkussen huren. Wij hebben de beschikking over een collectie aan springkussens met verschillende thema’s zoals het piratenschip, de koe en het circus. Voor Van den Berg Verhuur is het geen probleem om naar wens het springkussen te bezorgen, op te zetten en na afloop van het feest weer op te halen. Elk springkussen wordt geleverd met een blower en verankeringsmateriaal. Zo zorgt u er voor dat de kinderen een veilige, leuke en sportieve manier hebben om van het feest te genieten!

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een sprinkussen voor Meppel![/su_button]

 

Springkussen huren Meppel

Springkussen huren Meppel

Een springkussen huren in Meppel doet u door contact op te nemen met Van den Berg Verhuur

Van den Berg Verhuur helpt u niet allen als u een springkussen wilt huren voor uw feest of evenement in Meppel. Ook helpen wij u graag met een breed aanbod van andere attracties. Wat dacht u van stormbanen, voetbal spelen, survival banen, zeephellingen en tobbedansbanen? Wij verhuren verder een groot assortiment aan partytenten tot feesten voor ruim 100 personen. De aankleding is voor ons ook geen probleem. Denkt u hierbij aan (sta)tafels, verlichting, koelkasten, terraskachels en meer! Van den Berg Verhuur heeft als een jonge, dynamische organisatie ambitie en ziet het als een uitdaging om ieder jaar opnieuw weer mooie en nieuwe attracties aan te bieden. Wilt u onze hulp inschakelen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Springkussen huren Meppel? Altijd zeker van uitstekende service

Wilt u een springkussen huren voor uw evenement in Meppel bent nodigen wij u uit contact op te nemen met Van den Berg Verhuur. Dankzij regelmatig onderhoud van de attracties zorgen wij er voor dat u en uw gasten er op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Het is voor ons ook geen probleem om het springkussen te brengen, plaatsen en op te halen. Hierdoor kunt u zichzelf volledig richten op de organisatie. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een sprinkussen voor Meppel![/su_button]