Springkussen huren Steenwijk

Gemakkelijk een springkussen huren voor uw feest in Steenwijk

Van den Berg Verhuur zorgt altijd voor hoge kwaliteit attracties

Een spetterend feest in Steenwijk aan het organiseren? Zoekt u naar een leuke activiteit voor de kinderen? Zo ja dan is het mogelijk om bij Van den Berg Verhuur een stoer springkussen te huren. U vindt in ons aanbod een collectie van springkussens met verschillende thema’s waaronder het piratenschip, de koe en het circus. Het is voor Van den Berg Verhuur geen probleem om het springkussen te bezorgen, op te zetten en na afloop van het feest weer op te halen. Elk springkussen wordt geleverd met een blower en verankeringsmateriaal. Zorg dat de kinderen op een veilige, leuke en sportieve manier van het feest genieten!

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een sprinkussen voor Steenwijk![/su_button]

 

Springkussen huren Steenwijk

Springkussen huren Steenwijk

Als u een springkussen in Steenwijk wilt huren neem dan contact op met Van den Berg Verhuur

Van den Berg Verhuur zorgt dat u een springkussen kunt huren voor uw feest of evenement in Steenwijk. Maar wij doen nog veel meer! Zo kunnen wij u van dienst zijn met een breed aanbod van andere attracties. Wat dacht u van stormbanen, voetbal spelen, survival banen, zeephellingen en tobbedansbanen? Ook beschikken wij over een groot assortiment aan partytenten tot feesten voor ruim 100 personen. De aankleding is voor ons geen probleem. Zo kunt u bij ons (sta)tafels, verlichting, koelkasten, terraskachels en meer huren! Van den Berg Verhuur is een jonge, dynamische organisatie boordevol ambitie die het als een uitdaging ziet om ieder jaar opnieuw weer mooie en nieuwe attracties aan te bieden. Als u onze hulp in wenst te schakelen, neem dan zeker contact met ons op.

Springkussen huren Steenwijk? Wij bieden uitstekende service

Het huren van een springkussen voor uw evenement in Steenwijk doet u door contact op te nemen met Van den Berg Verhuur. Wij zorgen met regelmatig onderhoud van de attracties er voor dat u en uw gasten er op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Het is voor ons ook geen probleem om het springkussen te brengen, plaatsen en op te halen. Hierdoor kunt u zichzelf volledig richten op de organisatie. Maak gebruik van het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een sprinkussen voor Steenwijk![/su_button]