Stormbaan huren Meppel

Bij Van den Berg Verhuur kunt u een stormbaan huren voor gebruik in Meppel

Van den Berg Verhuur kan u uitstekend helpen

Bent u een geweldig feest aan het organiseren in Meppel? Dan wilt u waarschijnlijk ook iets leuks te doen hebben. Een stormbaan is in dat geval een geweldige attractie die voor zowel jong als oud uitstekend geschikt is! De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan om te laten zien wie de snelste is. Voor het huren van een complete stormbaan kunt u vanuit Meppel contact opnemen met Van den Berg Verhuur. Indien gewenst nemen wij het brengen, opzetten, afbreken en ophalen voor onze rekening! Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen als u de mogelijkheden wilt bespreken.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een stormbaan voor Meppel![/su_button]

 

Stormbaan huren Meppel

Stormbaan huren Meppel

Een stormbaan in Meppel huren doet u bij Van den Berg Verhuur

U kunt bij Van den Berg Verhuur voor meer terecht dan alleen het huren van een stormbaan voor gebruik in Meppel. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een uitgebreid aanbod van andere attracties. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld springkussens, survival banen, voetbal spelen, zeephellingen en tobbedansbanen. Er is voor allerlei soorten evenementen wel iets te vinden! Wij doen meer dan alleen het verhuren van attracties. Wij hebben in ons aanbod namelijk ook partytenten en tenten voor feesten tot ruim 100 personen. Heeft u een feest maar nog geen aankleding? Dan kan Van den Berg Verhuur u ook uitstekend van dienst zijn. Wij leveren onder andere verlichting, (sta)tafels, terraskachels, koelkasten en meer. Als een jonge, dynamische organisatie beschikt Van den Berg Verhuur over meer dan genoeg ambitie om de beste aanbieder van attracties en aankleding te worden. Om die reden zorgen wij ieder jaar opnieuw dat er nieuwe attracties worden aangeboden die door u gebruikt kunnen worden.

Stormbaan huren Meppel? Indien gewenst verzorgen wij aflevering, opzetten en ophalen!

Van den Berg Verhuur hecht er net als u veel waarde aan dat uw feest in Meppel een enorm succes wordt. Wij streven er dan ook naar om altijd uitstekend onderhouden attracties, uitstekende service en een brede keuze te bieden. Maak gebruik van het contactformulier wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden of als u direct van onze diensten gebruik wilt maken. Niet alleen kunt u bij ons een stormbaan huren, wij kunnen deze indien gewenst ook voor u brengen, plaatsen en ophalen.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een stormbaan voor Meppel![/su_button]