Stormbaan huren Steenwijk

Voor uw feest in Steenwijk een stormbaan huren

Van den Berg Verhuur staat voor u klaar

Als u een geweldig feest aan het organiseren bent in Steenwijk dan zoekt u waarschijnlijk ook naar verschillende attracties. Een stormbaan is in dat geval een geweldige attractie die voor zowel jong als oud uitstekend geschikt is! De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan om te laten zien wie de snelste is. Als u een complete stormbaan wilt huren dan kunt u vanuit Steenwijk contact opnemen met Van den Berg Verhuur. Indien gewenst verzorgen wij het brengen, opzetten, afbreken en ophalen! U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen als u de mogelijkheden wilt bespreken.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een stormbaan voor Steenwijk![/su_button]

 

Stormbaan huren Steenwijk

Stormbaan huren Steenwijk

U kunt een stormbaan in Steenwijk huren door contact op te nemen met Van den Berg Verhuur

Van den Berg Verhuur maakt het mogelijk een stormbaan te huren voor gebruik in Steenwijk maar u kunt bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan andere attracties. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een springkussen, survival baan, voetbal spelen, zeephelling of tobbedansbaan huren. Van den Berg Verhuur heeft voor allerlei soorten evenementen wel iets in het aanbod! Naast het verhuren van attracties kunt u in ons assortiment ook partytenten en tenten voor feesten tot ruim 100 personen vinden. Heeft u een feest maar nog geen aankleding? Ook dan staat Van den Berg Verhuur voor u klaar. Wij leveren onder andere verlichting, (sta)tafels, terraskachels, koelkasten en meer. Van den Berg Verhuur is een jonge, dynamische organisatie die over meer dan genoeg ambitie beschikt om de beste aanbieder van attracties en aankleding te worden. Daarom zorgen wij ieder jaar opnieuw dat er nieuwe attracties worden aangeboden die door u gebruikt kunnen worden.

Stormbaan huren Steenwijk? Wij helpen u ook graag met aflevering, opzetten en ophalen!

Van den Berg Verhuur vindt het net als u erg belangrijk dat uw feest in Steenwijk een enorm succes wordt. Wij zorgen altijd voor uitstekend onderhouden attracties, uitstekende service en een brede keuze. Wacht niet om gebruik te maken van het contactformulier wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden of als u meteen van onze diensten gebruik wilt maken. U kunt bij ons niet alleen een stormbaan huren, wij kunnen deze indien gewenst ook voor u brengen, plaatsen en ophalen.

 

[su_button url=”http://www.vdbergverhuur.nl/contact/” style=”3d” background=”#f67c25″ size=”8″]Huur nu een stormbaan voor Steenwijk![/su_button]